Top

Waarom Kiezen voor een Interieurstylist?

Een interieurontwerp project kan een uitdagende onderneming zijn, vol met keuzes over kleuren, texturen, indelingen en decoraties. Onze interieurstylisten zijn hier om jou te begeleiden door het proces, van concept tot realisatie. Met hun oog voor detail en creatieve inzicht zullen ze een ruimte creëren die niet alleen mooi is, maar ook perfect aansluit bij jouw levensstijl en behoeften.

Onze Diensten

Of je nu op zoek bent naar een complete make-over van je huis of gewoon wat advies nodig hebt over het verfrissen van een kamer, wij bieden een scala aan diensten die aan jouw wensen voldoen. Van kleurenadvies en meubelarrangementen tot volledige interieurontwerp pakketten, we hebben de expertise en de middelen om jouw droominterieur werkelijkheid te maken.

Onze Filosofie

Bij Verdonk geloven we dat een goed ontworpen interieur meer is dan alleen maar esthetisch aantrekkelijk. Het is een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid, levensstijl en waarden. Daarom streven we ernaar om elke klant te voorzien van een uniek en op maat gemaakt ontwerp dat niet alleen mooi is, maar ook comfortabel, functioneel en duurzaam.

 

Wat is inbegrepen in ons Interieur Styling Plan?

Bij Verdonk begrijpen we dat elk interieur uniek is, daarom bieden we een op maat gemaakt Interieur Styling Plan aan dat voldoet aan jouw specifieke behoeften en wensen. Ons uitgebreide plan omvat:

1. Consultatie en Analyse

Onze eerste stap is om samen te zitten en jouw visie, smaak en functionele behoeften te bespreken. We analyseren ook de huidige ruimte en identificeren eventuele uitdagingen of kansen voor verbetering.

2. Moodboard en Conceptontwikkeling

Op basis van onze consultatie stellen we een moodboard samen dat de sfeer, kleuren, texturen en stijl van het gewenste interieur weerspiegelt. Dit dient als leidraad voor het verdere ontwerp.

3. Kleur- en Materiaaladvies

We bieden deskundig advies over kleurenpaletten en materialen die harmoniëren met de gewenste esthetiek en functionaliteit van de ruimte.

4. Ruimtelijke Indeling

We ontwikkelen een optimale indeling van de ruimte, rekening houdend met de functionaliteit en het gebruik van de beschikbare ruimte.

5. Meubel- en Decoratievoorstel

Op basis van het concept en de ruimtelijke indeling stellen we een selectie van meubels, accessoires en decoraties voor die passen bij de stijl en het budget van de klant.

6. Verlichtingsplan

We creëren een verlichtingsplan dat zowel functioneel als sfeervol is, met de juiste combinatie van omgevings-, accent- en taakverlichting.

7. Bespreken plan

Wanneer het plan gemaakt is bespreken we het samen. Na goedkeuring van het plan kunnen we de uitwerking ervan gaan realiseren.

 

Contactgegevens
Steekterweg 77N
2407 BE, Alphen aan den Rijn
service@verdonkbv.nl
Tel: 0172 - 579133
KvK nummer: 28012587
BTW nummer: NL8200.26.773.B01
Postadres
Steekterweg 77N
2407 BE, Alphen aan den Rijn
Neem contact met ons op!